Offensiv Göteborg en succé

Inför valet gav Rättvisepartiet Socialisterna ut andra nummret av Offensiv Göteborg med en upplaga på  10 000 exemplar. Med två veckor kvar av valet var tidningen redan slut, med undantag för några nummer för beställning för Offensivs prenumeranter.
Kristofer Lundberg berättar om tidningen.

image

– Offensiv Göteborg är likt första nummret tryckt i 10 000 exemplar med lokala nyheter. Tidningen ger en bild av vad vi gör i Göteborg och visar tydligt att Rättvisepartiet Socialisterna inte är som andra partier i valet.

– Offensiv Göteborg riktar sig till både de som på nära håll följer vårt parti kontinuerligt och de som kommer i kontakt med oss för första gången, säger Kristofer Lundberg, förstanamn på Rättvisepartiet Socialisternas kommunvalsedel.

– Rättvisepartiet Socialisterna har märkt av ett ökat intresse för vårt arbete, idéer och vårt parti, vilket avgjorde att vi ville ge ut en andra upplaga.

– Vi säljer Offensiv som vanligt och lokaltidningen erbjuds som bilaga, samt att tidningen delats ut till hushåll under valets första två veckor.

– Satsningen har varit mycket bra. Då tidningen delats ut i ett område och kamrater återkommit på dörrknack har många köpt valmanifestet just för att de läst Offensiv Göteborg först. Målet med tidningen är givetvis fler medlemmar till RS och fler prenumeranter till Offensiv.

– Tidningen tar upp Välfärd utan vinst, om kampen mot våldet för trygghet och välfärd, kampen mot rasism och för rätten till asyl, för att inte tala om vårt lokala arbete och rätten till bra vård och skola. Offensiv Göteborg ger en bra grund till partiets lokala arbete, krav och program.

RS Göteborg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.