Rösta på Rättvisepartiet Socialisterna

Rättvisepartiet Socialisterna tog fem mandat i valet 2010, tre i Luleå och två i Haninge. I år ställer vi också upp och satsar i Göteborg.
RS ställer upp i valet för att det behövs ett kämpande alternativ mot nedskärningar på skola, vård och omsorg.
RS ställer upp för att ge en politisk röst åt de som tröttnat på privatiseringar och försämringar där pengarna som skulle gå till välfärd går ner i fickorna på riskkapitalister, för de som vill stoppa Sverigedemokraterna i valet, de som vägrar gå med på arbetslöshet, trångboddhet, kvinnoförtryck och rasism.


RS har visat att vi inte är som andra partier, vi har genom vår kamp alla andra dagar mellan valen varit aktiva och kämpat tillsammans med andra som drabbas av högerpolitiken.
Vi har bara ett löfte i årets val, att fortsätta kämpa, för välfärd utan vinst, för arbete, bostad och för upprustning av förorten.
Denna kamp skulle stärkas med socialister i kommunfullmäktige.
Förändring kommer inte automatiskt av att man röstar, förändring kommer när vi går samman på våra arbetsplatser, på våra skolor och i våra bostadsområden.
Det är vår organisering för gemensamma mål som skapar verklig förändring. Det viktigaste valet du gör 2014 är därför att organisera dig.
Gå med i RS.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s