En socialistisk valkampanj

Rättvisepartiet Socialisternas valkampanj i Göteborg pågår med dagliga utåtriktade aktiviteter.
Medan de andra partierna har betalda ombudsmän som bemannar valstugorna har Rättvisepartiet Socialisterna arbetare som tagit tjänstledigt och avstår en månads lön för att göra en insatts i valet.

image

Partiet har gett ut andra nummret av RS lokaltidning Offensiv Göteborg i en upplaga på 10 000 exemplar. Tidningen visar vad vi åstskommit i Göteborg och våra viktigaste frågor.
Det lokala valmanifestet säljs för att kunna ta in pengar för tryckkostnader.
RS valkampanj finansieras helt av medlemmar och sympatisörer.

För Rättvisepartiet Socialisterna handlar valkampanjen om att höja den politiska medvetenheten hos bredare skikt, att bygga partiet inför framtiden och öka stödet för en socialistisk politik.
Vi kan göra detta genom att praktiskt visa på vad vi har gjort. Ett parti ska inte bedömmas för vad de säger utan för vad de gör och här visar vi tydligt att Rättvisepartiet Socialisterna inte är som andra partier.

Varje dag samlas medlemmar på partilokalen, åker ut till de lokala torgen och återsamlas sedan på kvällen för att knacka dörr och sprida vår politik.

RS skiljer inte valkampanjen från vårt vanliga arbete, det är bara lite mer intensivt. Vi fortsätter organisera protester mot nedskärningar, agera mot försmämringar och bygga en rörelse mot högerpolitiken.

Kristofer Lundberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s