Prenumerera på Offensiv

Offensivs årliga prenumerationskampanj är i full gång och fortsätter även när detta julnummer når brevlådorna innan ledigheten. Över hela landet har medlemmar och partiföreningar arbetat för att stärka veckotidningen Offensiv. I veckan gick Offensiv ut till 2 252 hushåll efter kampanjens 162 nya autogiro.

Stefan Berg RS Kortedala har hittills värvat 17 prenumerationer under kampanjen.

– Jag har uteslutande ringt till tidigare prenumeranter som valt att fortsätta teckna prenumeration via autogiro, de flesta som man kontaktar vill fortsätta prenumerera men har glömt att förnya sin prenumeration. Det bästa med att ringa runt är de politiska diskussionerna man får, säger Stefan.

Men det finns flera sätt att värva prenumeranter, Johannes Lundberg RS Sandeslätt har värvat sju av sina arbetskamrater att prenumerera på Offensiv.

– Offensiv är en tidning som har sin utgångspunkt i människors vardag och på arbetsplatsen. Men Offensiv är också mer än en rapportör. Tidningen är en organisatör och när två badhus i Angered hotades om nedläggning var Offensiv en avgörande faktor till att rädda dem. De vet arbetskamraterna som gärna ger sitt stöd till denna kamp.

– Att sprida Offensiv på arbetsplatser är av yttersta vikt, det är för oss och av oss den skrivs, våra intressen som lyfts fram och hur dagens politik drabbar vanligt folk, säger Johannes.

Bland de som tecknat autogiro under kampanjens gång finns konstnären Saber Alipanah som säger till Offensiv.

– Offensiv uppmärksammar de orättvisor som finns, det finns behov av en kritisk röst som levererar de svar som behövs för att föra samhället framåt. Men framförallt rapporterar tidningen om händelser ur ett annat perspektiv än andra tidningar. Offensiv skriver om de grundläggande frågor som rör underklassen och reflekterar verkligheten för vanligt folk. Men också uppmärksammar och deltar i den dagliga kampen, säger Saber.

En annan ny prenumerant är Linda Nyman i Hammarkullen.

– Jag har följt allt RS gör och tycker att ni är helt grymma, ni gör verkligen ett bra arbete och det vill jag vara med och stödja genom att vara prenumerant på Offensiv, säger Linda.


Tania Fuentes har prenumererat länge.
– Jag prenumererar på Offensiv för att solidarisera med RS och för att jag vill informera mig genom en socialistiskt tidning.
Offensiv är lättläst, kort & koncis, lägger vikt på nyheter som verkligen är viktiga och annorlunda perspektiv på nyheter.
– Offensiv har allt, internationella och inrikes nyheter men framförallt viktiga lokala nyheter.

Du kan givetvis fortfarande stödja Rättvisepartiet Socialisterna genom att teckna prenumeration.

Kristofer Lundberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.