23 nya autogiroprenumerationer på fyra dagar

offensivOffensivs årliga prenumerationskampanj är i full gång. Över hela landet samlas partiföreningarnas medlemmar för att stärka veckotidningen Offensiv. RS och Offensiv är helt beroende av medlemmar och sympatisörers arbetsinsatser och stöd. Tidningen utgör ryggraden i partiet.

 

Det krävs ett noggrant och målmedvetet arbete för att nå prenumerationskampanjens uppsatta mål, 200 nya autogiroprenumerationer fram till årsskiftet.

Under tisdagseftermiddagen samlades medlemmar från Kortedala och Biskopsgården på partilokalen i Göteborg. Ett av kontorsrummen har gjorts om till en prenumerationscentral. Medlemmar kommer in efter arbetet och skolan för att värva prenumeranter som gått ut.

          Det är inte så svårt som man tror. De vi ringer upp vill prenumerera, bara under de tre första tillfällena i Göteborg har nu 11 personer tecknat prenumeration via autogiro säger Caroline Holmgren, RS Biskopsgården.

Samtidigt sitter Mattias Bernhardsson på particentrum i Stockholm och har precis sålt två autogiroprenumerationer.

          Det är bara att fråga. Båda dessa var asylaktivister som sett vilken roll vårt parti spelat i kampen för asyl och den roll som Offensiv spelar som rapportör och organisatör. Det är viktigt att nå ut med Offensiv, säger han.

Teckna en prenumeration genom att ringa 0735012137, 08-6059403 eller maila till prenumerant@socialisterna.org

Kristofer Lundberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s