RS Göteborg ökar: Nu med sikte på 2012

Det ökade intresset för Rättvisepartiet Socialisterna kan ses i det ökade antalet besökare på RS Göteborgs blogg. Under 2011 hade RS Göteborg 94 141 besökare, bästa månaden var maj med 14 758 besökare. Detta är en kraftig ökning från 2010 som då hade 66 697 besökare och 2009 med 36 464. Bloggens läsare ökar ständigt och hade mellan 200 och 500 dagliga besökare under 2011 bortsett från 10 april då 1 611 sökte upp  Göteborg på nätet.


RS Göteborgs blogg uppdateras kontinuerligt med artiklar, analyser och rapporter. Framförallt loakala nyheter men också internationella och landsomfattande. Under året lades det upp 393 artiklar vilket gör att blogen fungerar som en dagstidning för partidistriktet.

Flest sökord för att komma till sidan var RS Göteborg, Rättvisepartiet Socialisterna Göteborg, Kvinnokamp, Pantrarna och Rättvisepartiet Socialisterna vilket visar att det var medvetna val som gjort att man sökt upp RS på nätet.

RS Göteborg laddar nu inför 2012 med fler skribenter och fler aktivister som ingriper i den dagliga kampen på arbetsplatsen, skolan och i bostadsområdet.

Kristofer Lundberg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s