Lyckat årsavslutningsmöte för RS väst

I lördags höll Rättvisepartiet Socialisterna väst avslutningsmöte och middag på Emmaskolan i Hammarkullen. Patrik Hooghwinkel, ordförande för RS Hjällbo höll i avslutningstalet och summerade 2010.


– Även om det fortfarande är avsaknad av klasskamp i Sverige i förhållande till övriga Europa så detta år varit allt annat än lungt för Rättvisepartiet Socialisterna. Vi har lett och ingripit i flera viktiga strider, konstaterade Patrik Hooghwinkel.

– Året har framförallt handlat om kampen mot nedskärningarna, det är bara att ta en snabb titt igenom vår hemsidas artikelsamling för att se vad vi åstakommit detta år, sa Patrik och gav exempel på kampen för Folkhögskolan i Biskpsgården, initiativet till kampen i Hammarkullen, deltagandet i Göteborgsföräldrar mot nedskärningar.

Rättvisepartiet Socialisterna har stärkt sitt arbete i Västsverige även utanför Göteborg, det kan ses i Uddevalla och den nya partiföreningen i Mark kommun. RS gjorde ett bra val och blev större än Socialististiska Partiet, men viktigare än valresultatet är de 27 nya medlemmarna som gått med. 2011 kommer bli ett år där arbetet riktas in på att stärka de befintliga sju partiföreningarna med sikte på nya. Mycket pekar på att 2011 kommer bli ett genombrott för Rättvisepartiet Socialisterna.

Efter den politiska punkten delades böcker ut till bästa medlemsvärvare Thomas Thrägård och Stefan B erg, bästa autogiroprenumerantvärvare Amer Mohammed Ali och Lina Westerlund och bästa Offensivsäljare Kaan Özsan. Därefter blev det buffebord och pub. Kvällen blev en bra avslutning på ett viktigt år.

Insamlingen på mötet gav 6 350 kronor, bokbordet sålde för 700 kronor.

Annonser

2 reaktioner på ”Lyckat årsavslutningsmöte för RS väst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s